Αποτελέσματα της τελικής φάσης του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017

Απόλαυσαν γκολ και θέαμα όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 13-7-2017 στο κεντρικό γήπεδο του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στην τελική φάση του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ (35Ο ως Δήμος).

Τελικοί Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί η τελική Φάση του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ολοκλήρωση 6ου Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ

Την Πέμπτη 06/07/2017, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, το 6ο Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ( 35ο ως Δήμος) όπου συμμετείχαν 60 ομάδες με 914 αθλητές εργαζόμενους και διεξήχθησαν 310 αγώνες.

Πρόγραμμα τελικής φάσης Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η τελική Φάση του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Στις τρείς πρώτες ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα - μετάλλια και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες αναμνηστικές πλακέτες.

Πρόγραμμα μικρού και μεγάλου τελικού 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας προσκαλούν την Πέμπτη 6/7/2017 στο ΝΚΓΗ στα 2 ΑΟΡΑΚΙΑ να παρακολουθήσετε το μικρό και μεγάλο τελικό του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2017 που θα διεξαχθούν στις 19.15 και στις 21:00 αντίστοιχα. Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές –πλακέτες- σε όλες τις 60 ομάδες που μετείχαν στη διοργάνωση.

 

Αποτελέσματα Εργασιακού τουρνουά Ποδοσφαίρου

Αποτελέσματα της Β΄ Φάσης - Play off και το πρόγραμμα της Γ΄ Φάσης – Play off του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου , που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και βαθμολογία , Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού

Αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και βαθμολογία των ομάδων, Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα, Βαθμολογία και Πρόγραμμα Αγώνων, 6oυ Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

Αποτελέσματα, Βαθμολογία και Πρόγραμμα Αγώνων, 6oυ Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα 4ης & πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής, Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής & πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής, Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017

Αποτελέσματα & Πρόγραμμα 15-24 Ιουνίου, 6oυ Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού

Αποτελέσματα Αγώνων & Πρόγραμμα 15-24 Ιουνίου, 6oυ Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού

Βαθμολογία & Πρόγραμμα Αγώνων Β Κατηγορίας, 6oυ Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού

Βαθμολογία & Πρόγραμμα Αγώνων Β Κατηγορίας, 6 Τουρνουά Μπάσκετ Εργασιακού Αθλητισμού 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια, συγκινήσεις και πολλά γκολ, συνεχίζεται το Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής ,την βαθμολογία των ομάδων , καθώς και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Αποτελέσματα & Πρόγραμμα αγώνων 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αποτελέσματα & Πρόγραμμα αγώνων 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια, συγκινήσεις και πολλά γκολ, συνεχίζεται το Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

6ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΔΟΠΑΦΜΑΗ-2017

Αποτελέσματα 1ης και Πρόγραμμα 2ης Αγωνιστικής Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017

Την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ξεκίνησε το 6ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Ένα Τουρνουά που διοργανώνει το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν με σκοπό την άσκηση και την ψυχαγωγία.

6ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ

6ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΜΠΑΣΚΕΤ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  2017

Πρόγραμμα 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού 2017 - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ 2017

Πρόγραμμα 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού 2017 - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση αγώνων του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στο Παγκρήτιο στάδιο . Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν 22 ομάδες και θα λάβουν μέρος 500 περίπου εργαζόμενοι.

Υπενθύμιση συμμετοχής από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τον Εργασιακό Αθλητισμό Ποδοσφαίρου

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , υπενθυμίζει στους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του 2016 και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο , ότι οι δηλώσεις ,oι καταστάσεις και το παράβολο συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 17-5-17 και ώρα 13.00 στο τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

6ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017

6ο Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ – Εργασιακός Αθλητισμός 2017

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων για το 6ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο η συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων για το 6ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017 του Δήμου Ηρακλείου. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κώστας, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της αντιδημαρχίας αθλητισμού και την συνεργασία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ με την ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ ούτως ώστε να αναβαθμιστεί περαιτέρω το τουρνουά εργαζομένων ποδοσφαίρου του Δήμου μας.

Συνάντηση φορέων για τη διοργάνωση του τουρνουά Εργασιακού Ποδοσφαίρου 2017

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος που διοργανώνει για τον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 , καλεί τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  του  2016  και όσους νέους φορείς θέλουν να συμμετέχουν στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 να παρευρεθούν  σε συνάντηση  την ΤΡΙΤΗ  9  ΜΑΙΟΥ   2017  και ώρα 20.00  στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1 – αίθουσα συνεδριάσεων )   για συζήτηση  ανταλλαγή απόψεων  και προτάσεις για τη νέα χρονιά.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 6ου Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2017 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Η Κλήρωση των αγώνων του 6oυ Τουρνουά Εργαζομένων Εργασιακός Αθλητισμός Μπάσκετ

Ο Δημοτικός   Οργανισμός  Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης    Ηρακλείου      (ΔΟΠΑΦΜΑΗ),   διοργανώνει, το 6o  τουρνουά εργαζομένων εργασιακός αθλητισμός  Μπάσκετ 2017  και σας προσκαλούμε την Τετάρτη 25/01/2017 και ώρα 18.00 στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ –θύρα 1 να παρευρεθείτε, στην κλήρωση των αγώνων.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα του 3oυ Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2014 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

O Αθλητικός  Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)  διοργανώνει στα πλαίσια του Εργασιακού Αθλητισμού το 3o  Τουρνουά Εργαζομένων Μπάσκετ 2014.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2012

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Εργασιακού Αθλητισμού Μπάσκετ 2012

Η κλήρωση του Εργασιακού Μπάσκετ 2012

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στο κλειστό Πατελών η κλήρωση του Εργασιακού Μπάσκετ 2012 που θα διοργανώσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν. Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βαρδαβάς Κωνσταντίνος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την καθολική συμμετοχή τους και την άριστη συνεργασία καθώς επίσης και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής τους κ. Νίκο Τούλη, Μανώλη Δραμιτηνό, Μιχάλη Μαχαιριανάκη και Ορέστη Σμυρνάκη.

Ημερομηνία έναρξης των αγώνων είναι 12 Μαρτίου 2012. Παρακάτω αναλυτικά το σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση αναλυτικά 147.13 KB