Επικαιροποίηση της Βάσης Δεδομένων του αρχείου των εθελοντών

Σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα εθελοντισμού, ενημερώνουμε και επικαιροποιούμε τη βάση δεδομένων του Αρχείου των Εθελοντών.

Προκειμένου να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr) έχει συμπληρωθεί με νέα στοιχεία η αίτηση εθελοντή (Αίτηση Εθελοντή) για κοινωνική και περιβαλλοντική δράση.

Τμήμα Νέας Γενιάς - Εθελοντισμού - Πολιτισμού

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού στο πλαίσιο της προσπάθειας ενθάρρυνσης, υποστήριξης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αξία και την σημασία του εθελοντισμού, ενεργοποιεί την αίτηση εθελοντή και παρουσιάζει τις Εθελοντικές Ομάδες - Συλλόγους του Δήμου μας. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η ενδυνάμωση του Εθελοντικού Κινήματος και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή ενεργών πολιτών στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου μας.

Δείτε τις ενεργές εθελοντικές ομάδες – συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ηρακλείου ή συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή από το μενού αριστερά.

 

Τμήμα Νέας Γενιάς – Εθελοντισμού - Πολιτισμού

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813 409232 – 2813 409237– 2813 409264

e-mail: ethelontismos@heraklion.gr

facebook: http://www.facebook.com/dimosiraklioutmimaethelontismou