επιστροφή
Main_page
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011
01/07/2011

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


IKAROS NETWORK: Το δίκτυο Ίκαρος Ιδρύθηκε από τους Δήμους της Κρήτης και των νήσων του Αιγαίου που διαθέτουν δίκτυα οπτικών ινών και έχει στόχο την συνεργασία για την προώθηση των νέων τεχνολογιών μέσα από την κοινή δράση.


CITY-BRANDING: Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών για το κτίσιμο της ταυτότητας μιάς πόλης. Θα βρείτε κείμενα και πληροφορίες για θέματα όπως βιώσιμη πόλη, αστική ανάπτυξη, ψηφιακή πόλη, κοινωνία της γνώσης, τουριστικοί προορισμοί, πολεοδομικές παρεμβάσεις, ολοκληρωμένες αστικές αναπλάσεις.


Η Διαδικτυακή πύλη www.heraklion.gr είναι πιστοποιημένη με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές πιστοποίησης της VeriSign. Η πιστοποίηση αυτή σας αποδεικνύει ότι έχετε επισκεφτεί τη σωστή ιστοσελίδα και σας επιτρέπει να καταχωρήσετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία.


Η πύλη μας συμμορφώνεται με το πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG-Α 1.0) για την πρόσβαση σε αυτήν Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).


Ο Δήμος Ηρακλείου σας δίνει τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτημάτων, παραπόνων και πληρωμών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.


Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ο Δήμος Ηρακλείου δίνει την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης από Τρία Τοπικά Κέντρα (Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω, Κλειστό Γυμναστήριο Πατελών και Παλιά Λαχαναγορά) και Ασύρματης πρόσβασης στα Δημοτικά κτίρια και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Ασύρματου Δικτύου για τις περιοχές κάλυψης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21:30 στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης με FLAMENCO ξεκινούν οι Εκδηλώσεις "Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2011".

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Ηράκλειο Καλοκαίρι 2011" θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου ενώ στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Μεσογειακό φεστιβάλ Τεχνών. Επίσης, διοργανώνονται και περιφερειακές εκδηλώσεις σε διάφορες Τοπικές Κοινότητες του νέου διευρυμένου Δήμου Ηρακλείου. Παράλληλα, στη χαμηλή πλατεία του Προμαχώνα «Βηθλεέμ» θα λειτουργήσει ο Θερινός Δημοτικός
Κινηματογράφος.

 

Οι θεματικοί κύκλοι της φετινής διοργάνωσης είναι:

Α) Εκδηλώσεις Κεντρικού Φεστιβάλ (Κηποθέατρα – Χαμηλές Πλατείες)

B) Πρόγραμμα προβολών και λειτουργίας του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Βηθλεέμ»

Γ) Ά Μεσογειακό Φεστιβάλ Τεχνών (21 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου)

Συνολικά το «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2011» φιλοξενεί 145 εκδηλώσεις και 55 προβολές ταινιών.

Από αυτές οι 59 είναι παραστάσεις θεάτρου, οι 70 είναι Μουσικές Συναυλίες και οι 16 είναι παραστάσεις χορού.

Από τις 145 οι 30 εκδηλώσεις του προγράμματος δίδοντα με ελεύθερη είσοδο.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διατίθεται σε έντυπη μορφή σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε ηλεκτρονική μορφή στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου. Κατεβάστε το επιλέγοντας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8,67 ΜΒ .pdf).

 

Για πληροφορίες σχετικά με τους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις στο Ηράκλειο επιλέξτε ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.