Με μεγάλες επιτυχίες για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ολοκληρώθηκε το κύπελλο χειμώνα στο Ο.Α.Κ.Α.

Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε το Κύπελλο χειμώνα,για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ,που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτριά μας Βαρβέρη Φανή στην κατηγορία των γυναικών φτάνοντας στα μετάλλια μετά από ένα εντυπωσιακό σερί νικηφόρων αγώνων.Εντυπωσιακή και η Μαρινοπούλου Άννα που κατέκτησε την 8η θέση χάνοντας στις λεπτομέριες την είσοδό της στα μετάλλια.Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα 32η,Βενιανάκη Εβελίνα 38η και Τσούκα Μαριαλένα 41η έδειξαν οτι στο μέλλον μας επιφυλάσουν εκπλήξεις.

Στους άνδρες συνεχίστηκαν οι επιτυχίες καθώς σε σύνολο 103 αθλητών ο Καραπιδάκης Γιάννης κατέκτησε την 7η θέση(αν και βρίσκεται στη μικρότερη κατηγορία καθώς είναι μόλις 17 ετών) και ο Πάσσαμ Φίλιππος(αν και μόλις 14 ετών)την 15η θέση δείχνοντας και οι δύο οτι όλο το μέλλον τους ανήκει.

Κύπελλο χειμώνα

Βαρούχας Εμμανουήλ 22ος,Γεωργιόπουλος Γιώργος 31ος,Βαρβέρης Θωμάς 34ος,Τσωνόπουλος Ανδρέας 58ος και Βελονάκης Μιχάλης 63ος έκλεισαν με θετικό πρόσημο τους αγώνες.

"Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τα αποτελέσματά τους αλλά και γιατί δείξανε οτι πάνω από όλα είναι μία ΟΜΑΔΑ" δήλωσε ο προπονητής του ΘΗΣΕΑ Κοντογιάννης Αλέξανδρος.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τις ΑΝΕΚ LINES για τη βοήθεια στις μετακινήσεις.