Υποτροφία από το ALBA Graduate Business School

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υποτροφία από το ALBA Graduate Business School

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 10/7/2017

Υποτροφία για ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece εξασφάλισε* το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τα μέλη του και τις οικογένειες τους, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο φορέων.

Με την υποτροφία αυτή καλύπτεται το 50% των διδάκτρων φοίτησης για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο θα επιλέξει κάθε ενδιαφερόμενος, αφού υποβάλει τη σχετική αίτηση και αξιολογηθεί ακαδημαϊκά από το ALBA Graduate Business School και το Επιμελητήριο Ηρακλείου με βάση:

• Τον τρόπο με τον οποίο θα επωφεληθεί ο ενδιαφερόμενος από το μεταπτυχιακό

• Τη συνάφεια του μεταπτυχιακού με την επιχείρηση

• Εισοδηματικά κριτήρια

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2017 και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για υποτροφία μέχρι 10/7/2017 και ταυτόχρονα να ενημερώσουν το Επιμελητήριο Ηρακλείου (email: bakinta@ebeh.gr – με θέμα: ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ALBA).

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να υποστηριχθούν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με γνώσεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη λειτουργία της παγκόσμιας αγοράς, ώστε ν’ ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ALBA Graduate Business School και τα ακαδημαϊκά κριτήρια παρέχονται εδώ: http://www.alba.edu.gr/Academic

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με το:

• Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη: κα Εβελίνα Μπάκιντα, e-mail:bakinta@ebeh.gr, τηλ: 2810- 247021

• ALBA, υπεύθυνος κ. Αλέξης Κομσέλης e-mail: akomsel@alba.edu.gr, τηλ:210 8964531)

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α.

Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα. Όλα τα ΜΒΑ είναι τα πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System. Το ALBA έχει επισήμως αναγνωριστεί και από το New England Association of Schools and Colleges.

* Εξαιρούνται τα μεταπτυχιακά MSc in International Shipping and Finance, Double Masters for Lawyers και Executive MBA.