Λήξη μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή

  Ενορία Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε η εκδήλωση για την λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με μουσική και τραγούδια τα τμήματα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, Κιθάρας, Βυζαντινής μουσικής και Ευρωπαϊκής Χορωδίας της Ενορίας ενώ πάρα πολύ όμορφη ήταν και η παρουσία των παιδιών της Παιδικής και Νεανικής Σύναξης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30 , στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτουργεί 5 συνεχή χρονιά, Παιδική και Νεανική Σύναξη, 2 τμήματα κιθάρας, 2 τμήμα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, τμήμα Βυζαντινής μουσικής και Ευρωπαϊκής μουσικής, 2 τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκάκι, τμήμα ντεκουπάζ,τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών Κρητικών χορών, θεατρικό παιχνίδι αλλά και Κοινωνικό Κομμωτήριο.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την πέμπτη συνεχή χρονιά λειτουργίας του φιλοξένησε 130 παιδιά όλων των βαθμίδων και μαζί με τις πολλές δραστηριότητες 500 περίπου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μαζί με τούς υπεύθυνους των δράσεων 70.

Πλήθος κόσμου από νωρίς κατέκλυσε την αίθουσα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να συγχαρεί με το ζεστό χειροκρότημα του την Ενορία αλλά και τους εθελοντές για το όλο έργο. Στο τέλος της εκδηλώσεως οι εφημερίοι της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Στυλιανός Χαραλαμπάκης και Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου Εφημέριος βράβευσαν τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους υπεύθυνους των δραστηριοτήτων που για πέμπτη συνεχή χρονιά προσεφέρθησαν εθελοντικά και η Ενορία προσέφερε εντελώς δωρεάν.

Όλοι έδωσαν ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!

 

Μετά πολλών ευχών

Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου

Εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού

Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου Κρήτης