Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google

01-03-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google  με την υποστήριξη  των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ΙΤΕ Τεχνολογικό – Επιστημονικό πάρκο Κρήτης

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την υποστήριξη για τα μέλη των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου & του ΙΤΕ Τεχνολογικό και Επιστημονικό πάρκο Κρήτης,  ώστε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Grow Greek Tourism Online

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς, όπως πολλοί άλλοι, ν’ αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό ν’ αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, ν’ αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση, κα.

Στο 3ωρο σεμινάριο θ’ αποκτήσετε μια καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά, βεβαίωση παρακολούθησης.

Grow Greek Tourism Online

Εγγραφείτε στη διεύθυνση: https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/2017/  για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, 17:00 - 20:30. Ώρα προσέλευσης 16:30.

Αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.