Συνάντηση για την Πανελλήνια δράση καθαρισμού & προστασίας του Περιβάλλοντος Let's do it Greece

Let's do it GreeceΤη Δευτέρα 13/3 και  ώρα 18:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας στο ισόγειο , θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων για την Πανελλήνια δράση καθαρισμού και προστασίας του Περιβάλλοντος ''Let's do it Greece'' .

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους σε αυτήν την γιορτή του Εθελοντισμού , να βάλουμε το δικό μας κομμάτι και να περάσουμε το μήνυμα για τον  σεβασμό που πρέπει να έχει ο τόπος και το περιβάλλον που ζούμε !!!

  Στον ''χάρτη δράσεων'' προσθέστε την περιοχή που θέλετε να αναλάβετε  http://letsdoitgreece.org/map/

Στο παρακάτω Link , Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μία σημαντική  είδηση. Το Υπουργείο Παιδείας για άλλη μία χρονιά, μας έδωσε έγκριση για  τη διεξαγωγή «Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017» σε όλα τα
σχολεία της χώρας, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 27  Μαρτίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης την Κυριακή 2  Απριλίου 2017.

Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την  συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο  σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του  περιβάλλοντος. Mαθητές απ'όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να  προστατεύσουν, οι ίδιοι, το περιβάλλον και να εμπνευστούν από τον μαγικό
χώρο του εθελοντισμού!

http://letsdoitgreece.org/ebdomada-ethelontismou-2017/ .

Την εν λόγο προσπάθεια για το 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης ,την έχει  αναλάβει το Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι σε συνεργασία με την  Αθήνα και τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας ,έτσι 1 μέρα Συντονιζόμαστε και  364 μέρες Συνεργαζόμαστε!

www.ataxtoi.gr / fb : ataxtoi

Let's do it Greece