inner image

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

 

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 19-12-2017       

 

 

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι),  θα προβεί στη διανομή προϊόντων (κρέας χοιρινό & μοσχάρι) ως εξής:

•           Για το σημείο διανομής Α1 - Εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης (δ/νση: Σολωμού Σολωμού 14, δίπλα από γραφεία ΑμεΑ), Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 09.30 - 14.00,  Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 09.00 - 14.00 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ώρα 09.00 – 12.00 το μεσημέρι.

•           Για το σημείο διανομής Α2 - Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου (θύρα 3 – αίθουσα 1ου ορόφου), Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 09.30  - 14.00 ,  Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 09.00 π.μ. - 14.00 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ώρα 09.00 – 12.00 το μεσημέρι.

•           Για το σημείο διανομής Α3 - Παλαιά Λαχαναγορά (παραλιακή έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας), Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 09.30  - 14.00 , Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 09.00  - 14.00 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 09.00 – 12.00  το μεσημέρι.

•           Για τα σημεία διανομής σε Ασίτες, Δαφνές & Κυπαρίσσι η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 - 14.30.=

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους: 

-          Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί.

-          Τον Αριθμό Αίτησης.

-          Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.    

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE