inner image

Έρευνα από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για την κατανάλωση κρέατος στο Ν. Ηρακλείου

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

08 – 07 - 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έρευνα από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για την κατανάλωση κρέατος στο Ν. Ηρακλείου

Ειδική έρευνα για τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων του Νομού Ηρακλείου σε σχέση με το κρέας πρόκειται να διεξάγει το Τμήμα Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.

Σκοπός της έρευνας είναι να αποτυπωθεί η κατάσταση στην τοπική αγορά, να καταγραφεί ο ρόλος των παραδοσιακών κρεοπωλείων, να διερευνηθούν τυχόν αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών και τα κριτήρια επιλογής τους, να παρουσιαστούν  οι τρόποι προώθησης νέων προϊόντων, εκσυγχρονισμού των κρεοπωλείων και διασφάλισης της υγιεινής του κρέατος και ν’ αναλυθούν οι νέες τάσεις στην αγορά και οι τρόποι αντιμετώπισης του ανταγωνισμού από τα μεγάλα πολυκατάστημα.

Από τη συνάντηση

Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιου του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ηρακλείου, στο οποίο επανεξελέγη Πρόεδρος ο κ. Θωμάς Φορτετσανάκης, Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στοχεύει στην αναβάθμιση των Κρεοπωλείων, στη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών και στη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.

Τους τρόπους διεξαγωγής της έρευνας και τη μεθοδολογία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί συζήτησε εκτενώς η Διοίκηση του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ηρακλείου σε συνάντηση με τον Πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, ο οποίος  επανέλαβε την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις και τα επαγγελματικά Σωματεία του Ηρακλείου.

 

                       

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE