Οι Οινοποιοί της Κρήτης πραγματοποιούν την 10η έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά, 18 με 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
[17:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους
[19:00] Ο chef Χρήστος Λάπας μαγειρεύει μαζί με τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο, με βασικό συστατικό το χιούμορ!
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
[11:00-20:00] Για όλους τους οινόφιλους
[14:00] Ο chef Χρήστος Λάπας παρέα με τον chef Ηλία Σκουλά από το εστιατόριο Food Mafia, μαγειρεύουν κρητικό Street Food!
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
[11:00-15:00] Για επαγγελματίες
[17:30- 20:00] Σεμινάριο για επαγγελματίες: Η τάση του wine cocktail.
Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1.Γευσιγνώστης σε 15’
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας!
2. Γαστρονομικά δρώμενα
Η Cretan Food News για ακόμα μία χρονιά, αναλαμβάνει να οργανώσει τα γαστρονομικά δρώμενα των φετινών ΟιΝοτικών.
Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οι μαθητές της σχολής μαγειρικής Taste Academy, ετοιμάζουν και προσφέρουν νόστιμα κεράσματα που συνοδεύουν ευχάριστα τις οινικές σας δοκιμές!
3. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού