ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
22-11-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»
Ένα νέο σεμινάριο για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της μαγειρικής διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να μυηθεί στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να μάθει αυθεντικές Ιταλικές Χριστουγεννιάτικες συνταγές.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει εκπαίδευση στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας, αλλά και στην παρασκευή επιτυχημένων πιάτων όπως:
Ενότητες Σεμιναρίου:
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών, ενώ ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για επιχειρηματίες, άνεργους και φοιτητές.
Χρόνος Διεξαγωγής: 18 ώρες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:30μ.μ έως 21:00μ.μ από 28/11 έως 09/12 .
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός
Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί στους καταρτιζόμενους, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
Εισηγητής: Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto, ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete στον τομέα της εκπαίδευσης.
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810 302730, φαξ: 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr