07-03-2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας.»
Έναρξη 09/03/23
Γνωριμία με τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές και σημαντικές γνώσεις για τα μυστικά της γνήσιας ιταλικής κουζίνας παρέχει το επιτυχημένο σεμινάριο που διοργανώνει εκ νέου του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΕΚΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με τη μαγειρική, αλλά και σε ερασιτέχνες που θέλουν να μυηθούν στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας.
Ενότητες σεμιναρίου:
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€* ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Το σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί μέσω ΛΑΕΚ 0,06
Διάρκεια: 20 διδακτικές ώρες.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Πέμπτη 09/03/23, 17:00-20:15, Παρασκευή 10/03/23, 17:00-20:15, Δευτέρα 13/03/23, 17:00-20:15, Πέμπτη 16/03/23, 17:00-20:15 και Παρασκευή 17/03/23, 17:00-20:15.
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός
Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί στους καταρτιζόμενους βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ, αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
Εισηγητής:
Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete στον τομέα της εκπαίδευσης.
Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-244730 & 2810-302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.